Even binnen kijken

Terras 2014Rondleiding
Via de lift of de trap gaat u twee verdiepingen omhoog, waar u op het Achterdek terecht komt. Gaat u rechts, dan komt u in ons mooie, rustig gelegen restaurant, het urkerdek. Hier heeft u een schitterend uitzicht over oud Urk en de levendigheid van de haven. Het urkerdek biedt plaats aan ongeveer 60 personen.

Gaat u links,  loopt u richting Lidodek, Voordek en Terras. Op het Voordek geniet u een adembenemend uitzicht over het IJsselmeer, het strand en oud Urk. U kunt er genieten van een kopje koffie met gebak maar ook voor lunch, diner en feestjes is het zeer geschikt. Hier kunnen ongeveer 100 personen zitten.

Het Lidodek is een sfeervolle zaal, waar u heerlijk uitkijkt over het IJsselmeer. Ook deze zaal geeft gelegenheid tot ongeveer 100 personen. Het Lidodek en Voordek worden gescheiden door een geluidsdichte schuifwand. Is deze wand geopend, dan kunt u hier terecht met ongeveer 350 gasten voor allerhande feesten en partijen.

Terras
Op ons prachtige terras kunt u heerlijk ín de zon en uít de wind zitten. In het voor- en najaar kunt u al snel op ons terras plaatsnemen, want het terras is verwarmd en heeft windschermen.