BUFFETTEN


- Pioniers buffet, koud en warm buffet:    € 20,- p.p. 


Fijne rundvleessalade, zalmsalade, Griekse salade, balletjes gehakt in satésaus, gemarineerde spareribs,  

kip stoofschotel, warme rijst, friet, stokbrood, boter en sauzen.  

Het buffet komt in één keer op de buffettafel. 


- Oud Hollands stamppotbuffet (afhankelijk v/h seizoen):    € 20,- p.p.


Karbonade, stoofvlees, speklappen, rookworst, gebakken spekjes, 3 soorten stamppot, zilveruitjes, augurk en mosterd.

Het buffet komt in één keer op de buffettafel. 


- Achterhuis buffet, koud en warm buffet:    € 27,- p.p.


Koud: Zalm, huzaren-, en kipsalade, rijkelijk gegarneerd met diverse soorten rauwkost, diverse sauzen, stokbrood met roomboter en aioli.

Warm: Gebakken zalmfilet, gebakken kabeljauwfilet, kipfilet in stroganoffsaus, varkenshaas, 2 warme verse groenten, groene mix sla, gebakken aardappelen en friet.

Het buffet komt in één keer op de buffettafel. 


- Vissersbuffet, koud buffet:    € 26,- p.p.


Zalm-, garnalen en rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten rauwkost, haringschaal, gerookte zalm, paling, forel, gamba’s, vleesplank van rollade, Parmaham met meloen, rosbief en carpaccio, vers fruit, diverse sauzen, stokbrood, boter en aioli.

Het buffet komt in één keer op de buffettafel. 


- IJsselmeer buffet, koud en warm buffet:    € 26,50 p.p.


Koud: huzaren- en luxe kipsalade, rijkelijk gegarneerd met diverse vleeswaren, sauzen, stokbrood met aioli en roomboter.

Warm: gebakken scholfilet, gebakken kabeljauwfilet, gemarineerde varkenshaas met roomsaus, kipfilet met kerriesaus en ananas, 2 warme verse groenten, groene mix sla, gebakken aardappelen, friet, mayonaise, remouladesaus.

Het buffet wordt in 1 x geserveerd. 


- AanEen buffet, koud en warm buffet:    € 34,- p.p.


Koud: zalm-, aardappel-, kip- en rauwkostsalade, gerookte zalm, haring, carpaccio, Parmaham met meloen, diverse sauzen, stokbrood, roomboter en aioli.

Warm: Gebakken kabeljauwfilet, gebakken zalm, varkenshaas, kipfilet met bospadenstoelensaus, 2 warme groentes, groene mix sla, gebakken aardappelen, friet en sauzen.

Het buffet wordt in 2 gangen geserveerd. 


- Evert’s buffet, koud en warm buffet:    € 40,- p.p.


Koud: zalm-, rundvlees- en frisse vruchtensalade, gerookte zalm, haring, carpaccio, Parmaham met meloen, diverse sauzen, broodsoorten, roomboter en aioli.

Warm: biefstuk v.d. haas met gebakken champignons, ham en ui, medaillons varkenshaas, kipfilet in stroganoffsaus, aardappel gratin, nasi, warme verse groenten en compote.

Het buffet wordt in 2 gangen geserveerd. 


- Buffet het hart van Urk:    € 45,- p.p.


Koud: zalmsalade, gerookte zalm, paling en garnalen, huzarensalade, gegarneerd met luxe vleeswaren, fruitsalade met room, stokbrood met room- en kruidenboter.

Warm: gebakken kabeljauw, gebakken zalm, biefstuk van de haas met champignons, ham en ui, varkenshaas medaillons met roomsaus, kipfilet in stroganoffsaus, diverse sauzen, aardappelgerecht, friet, 2 warme groenten en rauwkost.

Het buffet wordt per gang op de buffettafel geplaatst.


- Maxima buffet, uitgebreid koud en warm buffet:    € 58,- p.p.


Koud: gerookte zalm, forel en paling, Hollandse garnalen, gamba’s, zoute haring, carpaccio van ossenhaas, gerookte kipfilet, Parmaham met meloen, salade van pasta met gerookte eendenborst, stokbrood, mini brood en vloerbrood, boter en kruidenboter.

Soep: Dubbel getrokken runderbouillon in een glas geserveerd.

Warm: kabeljauw en zalmfilet in boter gebakken, medaillons biefstuk v/d haas, varkenshaas medaillons in roomsaus, seizoensvlees specialiteit (b.v: herten biefstuk of wild zwijn goulash, lamskoteletten), gebakken aardappelen, aardappelpuree, friet, sauzen, 2 warme groenten en rauwkost.

Dessert: warme kersen, flensjes, 3 diverse soorten ijs en 2 bavaroises, vers fruit, slagroom en een spetterend vuurwerk.

Koffie: kopje koffie of thee met bonbons.

Het buffet wordt per gang op de buffettafel gezet 


VOOR MEER INFORMATIE BEKIJK    BUFFETTEN & ARRANGEMENTEN